KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien
1 KULINAARI
Jouluiset donitsit ja lämmin kanelinen Ginger Beer -toti
7 Joulukuu 2020
Päätin kokeilla leipoa ensimmäistä kertaa makeaa joululimppua, joka on mieheni ehdoton suosikki näin joulunaikaan. Hän nauttii sen päällä aina punaleima emmentalia ja lisukkeena lautasella piparjuuri-punajuurisalaattia. Vanhoista keittokirjoistani löytyy joululimpulle useita eri reseptejä, jotka ovat pohjimiltaan hyvin samankaltaisa pienin muunnoksin. Pohjana on yleisimmin piimää, siirappia ja mausteina fenkolia,pomeranssinkuorta ja kuminaa. Taikina on melko tiivis ja raskas, joten jos aiot tämän tehdä yleiskoneella, varmista että laitteen teho ja vääntö riittävät.
KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien