KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien
1 KULINAARI
Helppo ja juhlava lohimousse
13 Joulukuu 2020
Ylellinen punaista ja kultaa hehkuva joulukakku syntyi vähän vahingossa, kun alkuperäisenä ajatuksena oli tehdä ihan perinteinen käpykakku jouluksi. Itselläni käpykakku kuului aina lapsuuden jouluihin, vaikka tuolloin en siitä mantelimassakuorrutteesta niin pitänytkään. Maku on onneksi muuttunut ja nyt käytän sitä paljon mieluummin kuin sokerimassaa. Tapahtumaketju sai alkunsa kauppareissulla, jossa huomasin leivontahyllyllä, että tarvitsemaani Sallisen ruskeaa mantelimassaa ei ollut saatavilla. Tuumimme siinä, että mitäs nyt sitten tilalle ja päädyimme punaiseen, joka nyt on kumminkin se joulun väri.
KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien