KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien
20 Marraskuu 2020
Tämä aikuiseen makuun tehty kakku sopii loistavasti loppuvuoden juhliin. Silkkisen pehmeä moussekakku saa makunsa täyteläisen kermaisesta toffeekermalikööristä ja maitosuklaasta. Kuin Dumle-karkkeja kakun muodossa! Dooley´s -toffeekermalikkööristä valmistat myös herkullisen pannacottan. 150 g Lotus- tai Bastogne-keksejä tai gluteenittomia keksejä 0,75 dl voisulaa 150 g maitosuklaata 4 dl kuohukermaa 200 g maustamatonta tuorejuustoa 0,5 dl sokeria 2 dl Dooley´s -toffeekermalikööriä 5 liivatelehteä (á 2 g) 0,5 dl kuumaa vettä koristeluun: Dumle-makeisia raastettua tai rouhittua maitosuklaata tarvikkeet: 17-20 cm irtopohjavuoka leivinpaperia vuokasprayta reunakalvoa Vuoraa irtopohjavuoan pohja leivinpaperilla ja aseta reunakalvo vuoan sisään...
KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien