KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien
1 KULINAARI
Herkullinen suklaa-passionmoussekakku kruunaa juhlapöydän
27 Toukokuu 2019
Kaupallinen yhteistyö Maldonin kanssa. Voileipäkakut ovat aina kuuluneet omiin juhlapöydän suosikkeihin ja ne ovat ilokseni viime aikoina kokeneet todellisen renessanssin. Itse olen valmistanut vuosien varrella lukuisia, pääasiassa erilaisia savukalakakkuja, mutta myös savuporo- sekä kinkkutäytteellisiä kakkuja. Tällä kerralla haastoin itseni todella mukavuusalueeni ja kokemuspiirini ulkopuolelle ja lähdin luomaan täysin vegaanista voileipäkakkua kevään ja kesän juhlapöytään. Postaus on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Maldonin kanssa.
KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien