Parhaat Ruokablogit

KULINAARI

Raikas vegaaninen voileipäkakku, myös gluteenittomana

27 Toukokuu 2019

Kaupallinen yhteistyö Maldonin kanssa. Voileipäkakut ovat aina kuuluneet omiin juhlapöydän suosikkeihin ja ne ovat ilokseni viime aikoina kokeneet todellisen renessanssin. Itse olen valmistanut vuosien varrella lukuisia, pääasiassa erilaisia savukalakakkuja, mutta myös savuporo- sekä kinkkutäytteellisiä kakkuja. Tällä kerralla haastoin itseni todella mukavuusalueeni ja kokemuspiirini ulkopuolelle ja lähdin luomaan täysin vegaanista voileipäkakkua kevään ja kesän juhlapöytään. Postaus on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Maldonin kanssa.

foodlover.fi Gluteeniton herne juhlat Kakku kasvisruoka kaupallinen yhteistyö leivonta Maldon-suola merisuola parsa punajuuri ruoka sormisuola syötävät kukat Vegaaninen versot Voileipäkakku

Lue koko juttu täältä »

KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »