KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien
1 KULINAARI
Pariisinperuna muuntuu myös valkosipuliperunoiksi
24 Huhtikuu 2019
Kaupallinen yhteistyö Heimon Kalan kanssa. Munakasrulla vie omat ajatukset suoraan omaan lapsuuteen ja nuoruuteen 70- ja 80-luvuille. Silloin sitä tarjoiltiin pääasiassa jauhelihatäytteellä, jossa oli mukana sekavihanneksia tai muuta vastaavaa. Se oli nopeatekoista ja edullista iltapalaruokaa. Tähän raikkaaseen munakasrullaan otin täytteeksi Heimon Gourmet kylmäsavukirjolohifileen, mutta voit käyttää täytteessä myös lämminsavulohta, kypsennettyjä marinoituja kirjolohisuikaleita tai vaikka aterialta yli jäänyttä uunilohta.
KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien