Parhaat Ruokablogit

KULINAARI

Raikas pinaattinen kylmäsavukirjolohi munakasrulla

24 Huhtikuu 2019

Kaupallinen yhteistyö Heimon Kalan kanssa. Munakasrulla vie omat ajatukset suoraan omaan lapsuuteen ja nuoruuteen 70- ja 80-luvuille. Silloin sitä tarjoiltiin pääasiassa jauhelihatäytteellä, jossa oli mukana sekavihanneksia tai muuta vastaavaa. Se oli nopeatekoista ja edullista iltapalaruokaa. Tähän raikkaaseen munakasrullaan otin täytteeksi Heimon Gourmet kylmäsavukirjolohifileen, mutta voit käyttää täytteessä myös lämminsavulohta, kypsennettyjä marinoituja kirjolohisuikaleita tai vaikka aterialta yli jäänyttä uunilohta.

babypinaatti foodlover.fi Heimon Kala Oy Kala kalaruoka kaupallinen yhteistyö kylmäsavukirjolofifilee munakas munakasrulla Pikkusuolaiset ruoka tuorejuusto

Lue koko juttu täältä »

KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »