Parhaat Ruokablogit

KULINAARI

Pariisinperuna muuntuu myös valkosipuliperunoiksi

3 Toukokuu 2019

Ideat tulevat usein kauppareissulla, kuten nämä helppotekoiset pariisinperunoista valmistetut kermaperunat, joista maustat myös valkosipuli- ja yrttiperunat. Me nautimme näistä kyytön sisäfileen sekä tomaattisalaatin kanssa. Kokeile vaikka vappupäivällisellä. Kyytön olin ostanut pertteliläiseltä Herrakunnan Lammas Oy:ltä, joka myy lähiruokaa ruokaringin kautta. 500 g Mummon Pariisinperunoita 3-4 valkosipulinkynttä hienonnettuna 1,5-2 dl kuohu-, ruoka- tai kaurakermaa 0,5 tl Maldon-merisuolaa mustapippuria myllystä kasviöljyä vuoan voiteluun Voitele pieni uunivuoka.

foodlover.fi Herrakunnan lammas kasvisruoka kerma Kyyttö Liha liharuoka pääsiäinen pariisinperunat peruna ruoka sisäfilee tomaatti valkosipuliperunat Vappu yrttiperunat

Lue koko juttu täältä »

KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »