KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien
1 KULINAARI
Pariisinperuna muuntuu myös valkosipuliperunoiksi
29 Huhtikuu 2019
Yhteistyössä ravintola Söderin kanssa. Helsinkiin tuntuu avautuvan nyt toinen toistaan mielenkiintoisempia uusia ravintoloita. Yksi niistä on ehdottomasti ravintola SöderUudenmaankadulla, jota luotsaa Lotten Lindborg-Suhonen ja keittiöstä vastaa Head Chef Oliver Lauronen. Söderin idea on loistava – starters and desserts – eli listalta voi valita useita pieniä alkruoanomaisia annoksia sekä jälkiruokia. Alkuruokia suositellaan tilaamaan 2–5 riippuen nälästä ja jälkiruokia 1–2 annosta.
KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien