Parhaat Ruokablogit

KULINAARI

Perjantaiherkuttelua: pico de gallo ja nachovuoka

8 Helmikuu 2019

Perjantaina ajattelin hemmotella meitä oikein kunnolla – olihan tytärkin tulossa viikonlopun viettoon pitkästä aikaa. Nachovuoka on tällaiseen tilanteeseen oiva ruoka ja se taipuu myös kasvisversioksi vaihtamalla jauhelihan esimerkiksi Härkikseen. Kastikkeen mausteisuutta voi kukin säätää makuunsa sopivaksi. Reseptin chilimäärällä ollaan vielä maltillisen poltteen rajoissa. Mausteisen raikas pico de gallo -tuoresalsa, eli kukon nokka on kotoisin Meksikosta.

Aito Cheddar chili Gluteeniton Härkis Juusto kasvisruoka korianteri Liha liharuoka maissinacho meksikolainen nacho nachovuoka pavut pico de gallo ruoka salsa

Lue koko juttu täältä »

KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »