KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien
1 KULINAARI
Ruokapuhetta, leivontaterapiaa ja rouheat cheddarsämpylät
8 Helmikuu 2019
Perjantaina ajattelin hemmotella meitä oikein kunnolla – olihan tytärkin tulossa viikonlopun viettoon pitkästä aikaa. Nachovuoka on tällaiseen tilanteeseen oiva ruoka ja se taipuu myös kasvisversioksi vaihtamalla jauhelihan esimerkiksi Härkikseen. Kastikkeen mausteisuutta voi kukin säätää makuunsa sopivaksi. Reseptin chilimäärällä ollaan vielä maltillisen poltteen rajoissa. Mausteisen raikas pico de gallo -tuoresalsa, eli kukon nokka on kotoisin Meksikosta.
KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien