KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien
1 KULINAARI
Keitetty naudankieli on unohdettu herkku – sisäelintalkoot2019
13 Helmikuu 2019
Tein työkaverini tilauksesta ison synttärikakun, johon tein itse raparperihillon. Tuoreenahan ei tammikuussa raparperia saa, mutta onneksi tukussa löytyy pakasteena valmista palaa. Kahden ja puolen kilon pussista riitti ylimääräistäkin pakkaseen. Hilloa jäi sen verran yli, että tein meille viikonlopun kunniaksi raparperi-kardemumma pannacottaa, joka on makuparina aivan täydellinen. Samaa yhdistelmää kokeilin myös raparperi-kardemummakakkuun, jonka tein töihin läksiäiskakuksi.
KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien