KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien
1 KULINAARI
Aura broileripasta on hittiresepti jo 20-vuoden takaa
22 Helmikuu 2019
Vuoden toinen leivonnaissesonki, laskiainen on jo nurkan takana. Laskiaispullia on saanut maistella jo toista kuukautta ja itse pistin tänä vuonna pystyyn myös suuren laskiaispullatestin Kulinaari-instagramissa @kulinaari. Alkujaan Heisswecke-niminen saksalainen leivonnainen on matkannut 1600-luvulla Ruotsiin, jalostuen sadassa vuodessa nykyiseen muotoonsa ja rantautunut porvariston herkuksi Suomeen osaksi laskiaisperinnettämme. Ruotsissahan semlaa myydään ympäri vuoden. Alunperin ruotsalaisessa semlassa ei ollut täytettä ollenkaan ja se tarjoiltiin lämpimässä maidossa.
KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien