Parhaat Ruokablogit

KULINAARI

Paahdetut maa-artisokat ja parhaat maa-artisokkareseptit

16 Helmikuu 2019

Paahdettu maa-artisokka on helppo ja herkullinen lisäke ja maistuu sellaisenaankin erilaisten dippikastikkeiden kera. Säästyt myös vaivalloiselta kuorimiselta, sillä kuorineen paahdettuina nämä ovat juuri parhaimmillaan. Maa-artisokalla piristät helposti myös perinteisiä uunijuureksia. Katso myös nämä maa-artisokkareseptit: 500 g maa-artisokkaa kuorineen 2-3 rkl kasviöljyä Maldon-merisuolahiutaleita Kuumenna uuni 200 asteeseen. Pese maa-artisokat huolellisesti ja leikkaa kahteen tai kolmeen osaan, niin että kaikki ovat suurinpiirtein samankokoisia.

foodlover.fi kasvisruoka lisäke maa-artisokka Nopeat ja helpot paahdettu resepti ruoka uunijuurekset uuniruoka Vegaaninen

Lue koko juttu täältä »

KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »