KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien
1 KULINAARI
Mikin paras ja iso lasagne, myös kasvisversiona
16 Helmikuu 2019
Paahdettu maa-artisokka on helppo ja herkullinen lisäke ja maistuu sellaisenaankin erilaisten dippikastikkeiden kera. Säästyt myös vaivalloiselta kuorimiselta, sillä kuorineen paahdettuina nämä ovat juuri parhaimmillaan. Maa-artisokalla piristät helposti myös perinteisiä uunijuureksia. Katso myös nämä maa-artisokkareseptit: 500 g maa-artisokkaa kuorineen 2-3 rkl kasviöljyä Maldon-merisuolahiutaleita Kuumenna uuni 200 asteeseen. Pese maa-artisokat huolellisesti ja leikkaa kahteen tai kolmeen osaan, niin että kaikki ovat suurinpiirtein samankokoisia.
KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien