Parhaat Ruokablogit

KULINAARI

Pehmeän mausteinen ruskeapaputahna, vegaaninen ja gluteeniton

22 Toukokuu 2020

Huomattavasta papuvarastostani johtuen jatketaan papureseptiikan parissa. Ruskeista tölkkipavuista valmistuu täyteläinen paputahna hummuksen tapaan. Maustoin paputahnan tomaattipyreellä, srirachalla ja sumakilla. Hummuksen tapaan se soveltuu niin kastikkeeksi, levitteeksi, dippailuun ja vaikka kerrosvoileipien ja voileipäkakun täytteeksi. Kokeile myös ruskeista pavuista leivotut pehmoiset sämpylät.

dippi kasvisruoka Nosto pavut ruoka sumakki tahini tahna Vegaaninen ruskeat pavut

Lue koko juttu täältä »

KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »