KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien
25 Toukokuu 2020
Valkosuklaan voi korvata myös maito- tai tummalla suklaalla. Näin kesän kynnyksellä juustokakun voi kermavaahdon ja suklaan sijaan koristella vaikka tuoreilla marjoilla ja hedelmillä. 80 g keksejä murskattuna (valitse tarvittaessa gluteenittomia keksejä) 2 rkl voisulaa 100 g valkosuklaata sulatettuna 1 rkl kuohukermaa 200 g maustamatonta tuorejuustoa pinnalle: 1 dl kuohukermaa vaahdotettuna hieman suklaata raastettuna tarvikkeet: 2 kpl noin 2 desin purkkia tai annosmaljaa Sekoita keksimurska ja voisula tasaiseksi ja annostelee tarjoiluastian pohjalle ja painele hieman tiiviimmäksi kerrokseksi. Sulata valkosuklaa yhdessä kermatilkan kanssa vesihauteessa. Sekoita suklaa hyvin vatkaten pehmennettyyn tuorejuustoon.
KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien