Parhaat Ruokablogit

KULINAARI

Leivo herkulliset proteiinipitoiset sämpylät ruskeista pavuista

19 Toukokuu 2020

Ostin Fiksuruoka-verkkokaupasta vahingossa aika suuren määrän erilaisia papuja ja pähkäilin erilaisia tapoja hyödyntää niitä. Ei sitä chiliäkään jaksa koko ajan syödä. Tuumasin, että soseutetuista pavuista voi varmasti leipoa leipää ja sämpylöitä, kuten juuressoseistakin. Samalla saadaan mukaan papujen hyvät ominaisuudet; vitamiinit, runsaskuituusuuden ja proteiinipitoisuuden. Kuitupitoisuutta voi lisätä vielä esimerkiksi leseillä.

kasvisruoka leivonta Nopeat ja helpot Nosto Pikkusuolaiset Proteiini ruoka Sämpylät hiivaleipäjauho ruskeat pavut

Lue koko juttu täältä »

KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »