KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien
16 Huhtikuu 2019
Pohja: 120 g voita kuutioina 3,5 dl vehnäjauhoja 1 dl Dansukker fariinisokeria passionjuustokakkumassa: 500 g maustamatonta tuorejuustoa 1 dl Dansukker luomusokeria 4 dl kuohukermaa 1,5 dl Dansukker tomusokeria 2,5 dl passionpyreetä 10 g liivatelehteä (à 2 g) esim. Meira liivatelehtiä 4,5 kpl (Dr Oetker keltaista pastaväriä) 12 kpl Brunberg vaniljasuukkoja koristeluun: Mimis syötäviä kukkia (esim. leimunkukkaa, rautayrttiä, pelargonia, sarviorvokkia) 3 dl vettä 1,5 dl Dansukker hyytelösokeria passionhedelmää kookoshiutaleita tarvikkeet: 23 cm irtopohjavuoka leivinpaperia vuokasprayta alumiinifoliota Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen. Valmista ensin keksipohja laittamalla ainekset monitoimikoneen kulhoon, jossa on sekoitusterä...
KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien