Parhaat Ruokablogit

KULINAARI

Passion-vaniljasuukko juustokakku puhkesi kukkaan

16 Huhtikuu 2019

Pohja: 120 g voita kuutioina 3,5 dl vehnäjauhoja 1 dl Dansukker fariinisokeria passionjuustokakkumassa: 500 g maustamatonta tuorejuustoa 1 dl Dansukker luomusokeria 4 dl kuohukermaa 1,5 dl Dansukker tomusokeria 2,5 dl passionpyreetä 10 g liivatelehteä (à 2 g) esim. Meira liivatelehtiä 4,5 kpl (Dr Oetker keltaista pastaväriä) 12 kpl Brunberg vaniljasuukkoja koristeluun: Mimis syötäviä kukkia (esim. leimunkukkaa, rautayrttiä, pelargonia, sarviorvokkia) 3 dl vettä 1,5 dl Dansukker hyytelösokeria passionhedelmää kookoshiutaleita tarvikkeet: 23 cm irtopohjavuoka leivinpaperia vuokasprayta alumiinifoliota Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen. Valmista ensin keksipohja laittamalla ainekset monitoimikoneen kulhoon, jossa on sekoitusterä...

Brunberg dansukker fariinisokeri hyytelösokeri juustokakku Kakku keksipohja Kookos leivonta luomusokeri Mimis pääsiäinen passionpyree ruoka suukkokakku syötävät kukat tuorejuusto

Lue koko juttu täältä »

KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »