KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien
1 KULINAARI
Paahdetut maa-artisokat ja parhaat maa-artisokkareseptit
3 Helmikuu 2019
Viikonloppuna teimme sunnuntaipaistia marinoidusta possunniskasta ja Miki kokeili sen seuraksi näitä herkullisia parmesaanikuorrutettuja paahdettuja perunoita, joiden tyylisen ohjeen hän bongasi jostain ulkomaisesta ruokaohjelmasta. Näistä taisi tulla kertaheitolla meidän lempilisäke, koska ne ne ovat myös helppo valmistaa. Mausteitakin voi muokkailla omaan makuun ja ruokaan sopivaksi. Possunniskan marinointiin ja kypsennykseen löydät lyömättömän hyvän ohjeen aiemmasta North Carolina Style Pulled Pork -reseptistäni täältä. Leikkaat vain lihan siivuiksi repimisen sijaan.
KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien