KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien
23 Elokuu 2020
Kokonaisena paahdettu kukkakaali on helppo satokauden lisäke, joka tässä saa makua miedosta yrttisestä maustekastikkeesta sekä parmesaanista. Kukkakaali on hyvin monipuolinen raaka-aine. Katso myös nämä kokeilemisen arvoiset reseptit: Mausteita voi kukin vaihdella makunsa mukaan ja tähän sopivat myös valmiskastikkeet, joita voi ohentaa öljyllä. 1 keskikokoinen kukkakaali maustekastike: 0,75 dl oliivi- tai rypsiöljyä 2 rkl parmesaaniraastetta 0,5 tl Maldon-suolaa 0,5 tl valkosipilijauhetta 2 tl kuivattua basilikaa 2 tl kuivattua rakuunaa 1/4 tl mustapippuria myllystä 1 tl sumakki-maustetta kuorrutus: 2 rkl parmesaaniraastetta kannellinen uunipata Lämmitä uuni 200 asteeseen. Sekoita kulhossa maustekastikkeen ainekset.
KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien