KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien
1 KULINAARI
Merimiespihvi on yksinkertaisen herkullinen klassikko
16 Marraskuu 2017
Jokin aika sitten saimme ystäväni ja bloggaajakollegani Tinskun kanssa kutsun maistamaan ravintola Kuun syksyistä riistamenuta. Isäntänämme toimi Tuomas Tanttu, joka vetää myös Carelia-ravintolaa. Töölöläisten rakastama ravintolalegenda on toiminut samassa tilassa vuodesta 1966. Ravintolan nimi juontanee perustamisaikansa kuulentoihin ja onneksi yhtymäkohdat teemaan loppuvatkin siihen. Ravintola Kuu on alusta saakka edustanut hivenen ranskalaistyyppistä keittiötä, jossa kunnioitetaan puhtaita makuja ja kauden parhaita raaka-aineita.
KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien