KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien
1 KULINAARI
Joulun juhlaa ja maalaisromantiikkaa ravintola Zetorissa
23 Marraskuu 2017
Kokoonnuimme pienellä bloggaajaporukalla pikkujouluilemaan Tampereelle, jonne Ranteita myöjen taikinasa -blogin Marika oli järjestänyt koko lauantaipäiväksi nähtävää ja koettavaa! Mukana olivat myös Savusuolaa-blogin Janica sekä Aamukahvia ja iltateetä -blogin Katja. Postaus on toteutettu yhteistyössä Visit Tampere, Bakery Cafe ja ravintola Mylläritkanssa. Päivä aloitettiin suuntaamalla Kehräsaareen vanhaan tunnelmalliseen tehdasmijööseen, jossa tutustuimme design-liikkeisiin. Ensimmäisen oli vuorossa Kenkäpaja Pihka, joka on erikoistunut täysin käsityönä valmistettuihin yksilöllisiin kenkiin, laukkuhin, asusteisiin ja koruihin.
KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien