Parhaat Ruokablogit

KULINAARI

Löydä parhaat ruoat roseeviinien seuraksi

5 Syyskuu 2018

Roseeviinit ovat lyöneet itsensä läpi todenteolla tänä vuonna, mikäli on uskominen Alkon niille varaamaa hyllytilaa ja lanseerattujen uutuuksien määrää. Aiemmin puhtaasti kesä- tai seurustelujuomana pidetyt roseeviinit ovat kuitenkin monipuolisuudessaan oivallinen kumppani erilaisille ruoille muulloinkin kuin kesällä. Roseet ovat punaviinirypäleistä valmistettuja nuoria, kevyitä, hedelmäisiä ja marjaisia viinejä, jotka tarjoillaan yleensä viilennettynä. Vaaleanpunainen väri saadaan, kun käyvä rypälemehu on vain lyhyen aikaa kosketuksissa rypäleen kuorien kanssa. Roseeviinien väri vaihtelee hyvin vaaleasta tumman lohenpunaiseen.

Aito Cheddar antipasto foodlover.fi Italia Juusto kirsikka kirsikkasalsa Liha liharuoka porsaan sisäfilee Prosciutto di Parma roseeviini ruoka salami Soprasasso The Wanted Zin Blush Viini viinilinna

Lue koko juttu täältä »

KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »