KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien
1 KULINAARI
Tuttu nakkistroganoff kääntyi vaivatta kasvisruoaksi
5 Syyskuu 2018
Roseeviinit ovat lyöneet itsensä läpi todenteolla tänä vuonna, mikäli on uskominen Alkon niille varaamaa hyllytilaa ja lanseerattujen uutuuksien määrää. Aiemmin puhtaasti kesä- tai seurustelujuomana pidetyt roseeviinit ovat kuitenkin monipuolisuudessaan oivallinen kumppani erilaisille ruoille muulloinkin kuin kesällä. Roseet ovat punaviinirypäleistä valmistettuja nuoria, kevyitä, hedelmäisiä ja marjaisia viinejä, jotka tarjoillaan yleensä viilennettynä. Vaaleanpunainen väri saadaan, kun käyvä rypälemehu on vain lyhyen aikaa kosketuksissa rypäleen kuorien kanssa. Roseeviinien väri vaihtelee hyvin vaaleasta tumman lohenpunaiseen.
KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien