KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien
1 KULINAARI
Lyonin syysmenu juhlisti toista vuosipäiväämme
8 Syyskuu 2018
Kaupallinen yhteistyö Heimon Kalan kanssa. Syksy on ruokajuhlien kulta-aikaa rapu- ja sadonkorjuujuhlineen. Varsinkin tänä syksynä on ollut upea nauttia herkuista lämpiminä loppukesän iltoina. Ajatus tähän herkulliseen lohimoussekakkuun lähti yksinkertaisesti siitä, että kaikki eivät välttämättä välitä ravuista ja olisi kiva tarjota silti jotain merellistä ja raikasta. Kakku maistuu erityisesti keitettyjen perunoiden kera, mutta se on todellista herkkua myös leivän päällä.
KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien