KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien
1 KULINAARI
Kulinaarin koekeittiöstä: Mausteiset Sirkkispyörykät, gluteeniton
11 Syyskuu 2018
Perinteisesti perunamuusista ja jauhelihasta valmistettavan shepherd´s pien ohjeen löydät tästä. n. 800 g valkosipuliperunoita (ohje) n. 350 g nyhtökaritsanpotkaa (ohje) 100 g Aito cheddar -raastetta 1 dl kuohu- tai ruokakermaa 2-2,5 dl karitsanpotka kastiketta lämmitettynä (ohje) voita vuoan voiteluun Lämmitä uuni 200 asteeseen. Riko perunoiden rakennetta hieman ja sekoita joukkoon kerma sekä juustoraaste.
KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien