Parhaat Ruokablogit

KULINAARI

Kulinaarin koekeittiöstä: Mausteiset Sirkkispyörykät, gluteeniton

24 Syyskuu 2018

Yhteistyössä Entiksen kanssa. Kokeilin ensimmäistä kertaa uutta Sirkkis kasvis- ja hyönteisproteiinivalmistetta, jota sain testattavaksi turkulaiselta hyönteiselintarvikkeiden kehittämiseen erikoistuneelta Entikseltä. Ensimmäinen resepti oli helposti lähestyttävä ja tuoteformaattina tuttu mehevä Sirkkis-parsakaalipiiras. Näitä uusia lihaa korvaavia proteiinivalmisteita kokeillessa olen aina halunnut tehdä myös eräänlaisen painetesti, jossa tuotteen käyttöominaisuuksia verrataan vastaavaan lihasta valmistettavaan tuotteeseen. Sirkkis muistuttaa tuotemuotona paistettua ja maustettua jauhelihaa.

foodlover.fi Gluteeniton hyönteiset hyönteisruoka itämainen kasvisruoka lähi-itä mausteet Munaton Nopeat ja helpot Pyörykät ruoka seesaminsiemen sirkkis Sirkkispyörykät Tuotetesti Yhteistyö

Lue koko juttu täältä »

KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »