KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien
1 KULINAARI
Pohjakosketuksia: Il Gabbiano Tokoinranta
24 Syyskuu 2018
Yhteistyössä Entiksen kanssa. Kokeilin ensimmäistä kertaa uutta Sirkkis kasvis- ja hyönteisproteiinivalmistetta, jota sain testattavaksi turkulaiselta hyönteiselintarvikkeiden kehittämiseen erikoistuneelta Entikseltä. Ensimmäinen resepti oli helposti lähestyttävä ja tuoteformaattina tuttu mehevä Sirkkis-parsakaalipiiras. Näitä uusia lihaa korvaavia proteiinivalmisteita kokeillessa olen aina halunnut tehdä myös eräänlaisen painetesti, jossa tuotteen käyttöominaisuuksia verrataan vastaavaan lihasta valmistettavaan tuotteeseen. Sirkkis muistuttaa tuotemuotona paistettua ja maustettua jauhelihaa.
KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien