KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien
1 KULINAARI
Viini ja Ruoka lippuarvonta sekä Vuoden Viini ehdokkaat
5 Lokakuu 2018
Kaupallinen yhteistyö Heimon Kala Oy:n kanssa. Satokauden kasvikset ovat nyt parhaimmillaan ja niitä kannattaa hyödyntää monipuolisesti. Kuten kasviksia tulisi syödä vähintään puoli kiloa päivässä, myös kalaa on hyvä nauttia kolmesti viikossa omega 3 -rasvahappojen riittävän saannin takaamiseksi. Lisäksi kylmäsavustetussa kirjolohessa on runsaasti proteiinia, sekä D- ja B12-vitamiinia. Kylmäsavustus on perinteinen tapa valmistaa ja säilöä kalaa.
KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien