KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien
1 KULINAARI
Suklaa ja kahvi makuparina sekä merisuola-espressobrownie
14 Lokakuu 2018
Lisää nopeita ja helppoja leivontaohjeita, joihin jaksaa tarttua arkenakin. Löysin tämän ohjeen yhdestä vanhasta leivontakirjastani, jossa se oli nimetty teeleiväksi, mutta minusta nämä ovat enemmänkin muhkeita herkkusämpylöitä. Muhkeus tulee hiivan ja leivinjauheen yhdistelmästä. Lopputuloksena on upean kuohkeita ja herkullisia lämpimäisiä. Taikinaan voi yhtä hyvin käyttää myös tähteeksi jäänyttä puuroa tai miksei jopa juuressosetta.
KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien