KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien
1 KULINAARI
Mehevä ja rouhea kurpitsakakku pekaanimurulla ...vai miten se nyt menikään
21 Lokakuu 2018
Tämän mielettömän kauniin ja herkullisen kahvikakun reseptin on kehittänyt Sarah Carey, joka kokkaa Martha Stewartin Everyday Food -kanavalla. Kiinnostuin reseptistä myös siksi, että taikina tehdään hieman eri metodilla kuin kahvikakkutaikinat yleensä, eli ns. käänteisellä vaahdotuksella. Leivonta on ennen muuta kemiaa ja tämä kakku on hyvä osoitus siitä. Ainakin sain sen kokea omakohtaisesti, kun kokeilin valmistaa kakkua ensimmäistä kertaa.
KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien