Parhaat Ruokablogit

KULINAARI

Lohiburgeri kätevästi lohijauhelihasta, myös gluteeniton.

26 Elokuu 2021

Kaupallinen yhteistyö SJØ:n kanssa. Helpot ja herkulliset lohiburgerit sopivat sekä arkeen että viikonloppuun. Uusi SJØ Lohi Jauheliha on täsmätuote juuri tähän ja moniin muihin kalaherkkuihin. Postaus on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Escamar & SJØ:n kanssa. Kalaa suositellaan syömään 2-3 kertaa viikossa.

arkiruoka Gluteeniton hampurilainen Kala kalaruoka kastike kaupallinen yhteistyö lohi majoneesi Mummon kurkut salaatti tartarkastike tomaatti Vihannekset SJØ lohijauheliha

Lue koko juttu täältä »

KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »