KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien
1 KULINAARI
Mansikkapilvi moussekakku, myös gluteeniton
6 Heinäkuu 2022
Juhannuksena saimme pitkästä aikaa vieraita ja mieli teki valmistaa juhlan kunniaksi herkullinen kinkku-kasvisvoileipäkakku. Perinteisen palvikinkun tilalle löysin Atria Vuolu possun savupaistia, joka on erinomainen tuote juuri tähän tarkoitukseen aromikkaan makunsa ansiosta. Kummatkin täytteet ovat helppoja valmistaa ja muunneltavissa. Perinteisesti käytetyn sinappikurkkusalaatin sijaan laitoin täytteeseen Kavli-voileipäpikkelsiä sekä väkevää sinappia. Kasvistäytteen pohjana on Tartex-kasvistahna.
KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien