Parhaat Ruokablogit

KULINAARI

Kesän helpoin kirsikkahillo

3 Heinäkuu 2019

Kirsikka-aika on parhaimmillaan ja pakkohan tuoreista hedelmistä on keittää satsi herkullista hilloa. Se maistuu upean raikkaalta vaikka leivän päällä ja sopii myös leivontaan ja jälkiruokiin. Tämä hillo päätyy kirsikka-ananaskeikaustäytekakkuun, jossa yhdistyy nerokkaasti kaksi klassikkokakkua. Itse käytin hillossa marketista ja torilta saatavia suuria, hieman makeita kirsikoita. Hillojen valmistus hillosokerilla on helppoa ja hauskaa.

dansukker foodlover.fi Gluteeniton Hillo kasvisruoka kirsikka leivonta Nopeat ja helpot ruoka säilöntä Vegaaninen hillosokeri

Lue koko juttu täältä »

KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »