KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien
1 KULINAARI
Kesän helpoin mansikkajuustokakku, myös gluteeniton
11 Heinäkuu 2019
On taas kesän mustikkaleivonnaisten aika! Tähän saakka olen aina leiponut mustikkapiiraita muodossa jos toisessa ja nyt vuorossa ovat mehevät ja muhkeat mustikkamuffinit. Katso myös: En nyt saanut käsiini muuta kuin pensasmustikkaa, mutta menee se näinkin. Reseptissä voi toki käyttää myös pakastemustikkaa, mutta suosittelen sekoittamaan silloin mustikoiden joukkoon 1-2 rkl peruna- tai maissijauhoa ja sekoittamaan taikinaan vasta sitten. Resepti on Hummingbird Bakereyn kirjasta ja kuten näissä britti- ja jenkkiresepteissä monesti on, tässäkin muffinin annoskoko on suurempi mihin täällä on totuttu.
KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien