Parhaat Ruokablogit

KULINAARI

Karitsanlihapullia, gorgonzolapastaa ja veriappelsiini granita

5 Huhtikuu 2020

Kaupallinen yhteistyö Vinic Oy:n kanssa Tänäkin pääsiäisenä noudatamme jälleen tuttuja perinteitämme – eli ei perinteitä. Sen verran kuitenkin olemme sesonkiuskollisia, että karitsaa on pöydässä muodossa tai toisessa. Sain kokeiltavaksi Alkon erikoiseränä myytävää toscanalaista Il Colombaio San Cirino Chianti Colli Senesi 2016 punaviiniä ja siitä syntyi ajatus kunnon tuhdista italialaistyyppisestä pasta-ateriasta, jossa kokoonnutaan nauttimaan yhdessä hyvästä ruoasta ja juomasta. Vivahteikkaisiin ja kehittyneisiin punaviineihin kuuluva Il Colombaio sopii erittäin hyvin niin reilun lihaisien lihapullien kuin kermaisen luomugorgonzolankin kumppaniksi. Keskitanniinisen ja täyteläisen viinin tuoksu on avoin ja hieman kehittynyt ja siinä voi...

chianti cocktail Italia Jälkiruoka Jauheliha juhlat juomat Juusto Karitsa kaupallinen yhteistyö lihapullat luomu Nosto pääsiäinen pasta punaviini ruoka vermutti Gorgonzola Vinic Oy

Lue koko juttu täältä »

KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »