Parhaat Ruokablogit

KULINAARI

Juustotäytteiset rouheiset kaurasämpylät

12 Huhtikuu 2020

Kaurasämpylät ovat aina olleet blogin suosituimpien reseptien joukossa. Tässä kotona pyöriessä halusin kokeilla myös täytettyä versiota, jossa on rouheampi taikina. Nämä rouheiset kaurasämpylät voi täyttää juuston lisäksi vaikka kinkulla, kypsällä pekonilla, paistetulla jauhelihalla tai kasvisseoksella. 25 g tuorehiivaa tai 1 pss kuivahiivaa 2,5 dl vettä 1 tl sokeria, siirappia tai hunajaa 1 rkl kasviöljyä 1 tl suolaa 1 dl kaurahiutaleita 1 dl kauraleseitä 4 dl luomuvehnäjauhoja 1 dl grahamvehnäjauhoja täyte: noin 1,5 dl juustoraastetta (esim. Jukolan Juuston Aito Cheddaria) pinnalle: vettä kauraleseitä Vinkki: Voit valmistaa sämpylät illalla ja kohottaa ne yön yli jääkaapissa.

Aito Cheddar grahamjauho Jukolan juusto Juusto kaura kaurahiutale leivonta luomu Nopeat ja helpot Nosto Pikkusuolaiset ruoka Sämpylät kauralese

Lue koko juttu täältä »

KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »