KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien
12 Huhtikuu 2020
Kaurasämpylät ovat aina olleet blogin suosituimpien reseptien joukossa. Tässä kotona pyöriessä halusin kokeilla myös täytettyä versiota, jossa on rouheampi taikina. Nämä rouheiset kaurasämpylät voi täyttää juuston lisäksi vaikka kinkulla, kypsällä pekonilla, paistetulla jauhelihalla tai kasvisseoksella. 25 g tuorehiivaa tai 1 pss kuivahiivaa 2,5 dl vettä 1 tl sokeria, siirappia tai hunajaa 1 rkl kasviöljyä 1 tl suolaa 1 dl kaurahiutaleita 1 dl kauraleseitä 4 dl luomuvehnäjauhoja 1 dl grahamvehnäjauhoja täyte: noin 1,5 dl juustoraastetta (esim. Jukolan Juuston Aito Cheddaria) pinnalle: vettä kauraleseitä Vinkki: Voit valmistaa sämpylät illalla ja kohottaa ne yön yli jääkaapissa.
KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien