KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien
1 KULINAARI
Perunasalaattikakku nakeilla tarjoilee vappuperinteitä retrohengessä
17 Huhtikuu 2020
Viime aikoina olen syystä jos toisestakin leiponut paljon leipää ja onnistunut kerrankin jopa hapanjuuren kanssa. Siitä on todisteena vaalea hapanjuurileipä. Ruisleipääkin on tullut yritettyä pariin otteeseen, mutta ei ihan niin suurella menestyksellä. Tartuin siis viimein Perinnepadan Päiviltä saamaani ruisjuureen, joka on peräisin Päivin isoäidin kotitalosta Euran Lellaisista. 1300-luvulta saakka suvun hallussa olleessa talossa on varmasti leivottu ruisleipä jos toinenkin, ja saamani ruisjuurikin on yli sata vuotias.
KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien