Parhaat Ruokablogit

KULINAARI

Jauheliha-poutine on helppoa hiihtolomaruokaa

18 Helmikuu 2021

Kaupallinen yhteistyö Tabascon, Maldonin ja Grey Pouponin kanssa. Hiihtolomalla tarttuu mielellään nopeisiin, helppoihin ja varsinkin herkullisiin resepteihin. Varsinkin kun meillä kerrankin on kunnon talvi harrastaa ja liikkua ulkona, aikaa halua haaskata keittiössä. Poutine on kotoisin Kanadan Quebecistä ja koostuu alunperin ranskanperunoista, tuorejuustosta ja ruskeasta kastikkeesta. Se syntyi 1950-luvulla pikkuravintoloiden asiakkaiden keskuudessa ja yleistyi sittemmin katuruoaksi ympäri Kanadaa ja yhdeksi maan ruokakulttuurin symboliksi.

Dijon-sinappi Jauheliha kastike Liha liharuoka Maldon-suola Nopeat ja helpot Nosto peruna ranskanperunat ruoka Tabasco majoneesikastike poutine

Lue koko juttu täältä »

KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »