KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien
1 KULINAARI
Helppo broileri-aurajuustopiirakka, myös gluteeniton
25 Helmikuu 2021
Vihanneslokerossa lymyili jokunen punajuuri, joten päätin piristää harmaata talvista arki-iltaa hehkuvan punaisella ja aromikkaalla risotolla, jossa maistuu parmesaanin sijaan kotoisen punajuuren makuparina Aurajuusto. Risotto saattaa tuntua arki-iltaan hankalalta ja vaikealta, mutta se on ihan turha pelko. Kun perustekniikan hallitsee, niin herkullinen risotto on pöydässä tuossa tuokiossa. Makuja voi varioida mielensä ja sesongin mukaan mielin määrin. Oikeaoppinen risotto on melkeinpä lusikoitavan löysää ja riisissä on juuri sopiva purutuntuma.
KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien