KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien
1 KULINAARI
Täyteläinen Västerbotten juustopiiras
4 Lokakuu 2023
Herkullisen marjainen mustikkatiramisu on loistava vaihtoehto perinteiselle kaakaon ja kahvin yhdistelmälle. Idea tähän versioon lähti yhdestä somessa näkemästäni kuvasta, jossa oli hehkuvan värinen tiramisu valmistettuna ubesta eli isojamssista. Siitä voit lukea lisää vaikka tästä artikkelista. Halusin kuitenkin käyttää jotain kotimaista vaihtoehtoa vastaavanlaisen värin luomiseen ja päätin testailla Suomessa valmistettuja marjajauheita. Harjoittelupaikkani on tällä hetkellä helsinkiläinen ravintola Nokka, jonka konsepti perustuu täysin kotimaisten raaka-aineiden hyödyntämiseen.
KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien