KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien
1 KULINAARI
Täyteläinen Västerbotten juustopiiras
15 Lokakuu 2023
Tämä täyteläisen aromikas Västerbotten pannacotta on hienostunut alkuruoka tai herkullinen pikkusuolainen noutopöydän tarjottava. Se on todella helppo valmistaa ja koristeluilla voi tehdä erilaisia variaatioita – myös kasvisruokavalioon sopivia. Itse aion ensi kerralla valmistaa sitruunalla maustetun smetanan tilalle kirpeän fluidin esimerkiksi raparperista. Västerbotten pannacotta on sen verran tuhti ja täyteläinen, että se vaatii jonkin happaman elementin leikkaamaan rasvaisuutta. Kokeile lisukkeena myös vaikka hapokasta lemon- tai limecurdia.
KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien