KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien
1 KULINAARI
Perjantaiherkuttelua: pico de gallo ja nachovuoka
27 Tammikuu 2019
Kahvimousse on hyvällä tavalla retro jälkiruoka, jonka voi koristella esimerkiksi kaakaojauheella tai suklaamakeisilla. Itse olisin käyttänyt tässä kahvipapumakeisia, mutta niitä ei taida edes saada mistään enää. Jos sinulla vinkki mistä niitä vielä saa, niin kerro! 2 tl liivatejauhetta tai 2 liivatelehteä 75 ml espressoa tai erittäin vahvaa kahvijuomaa 2 keltuaista 2 valkuaista 40 ml sokeria 125 ml kuohukermaa Jos käytät liivatejauhetta sirottele se kylmän kahvin pinnalle ja anna turvota pari minuuttia. Kuumenna seosta esimerkiksi mikrossa hetki, kunnes liivate liukenee.
KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien