Parhaat Ruokablogit

KULINAARI

Herkullinen kahvimousse

27 Tammikuu 2019

Kahvimousse on hyvällä tavalla retro jälkiruoka, jonka voi koristella esimerkiksi kaakaojauheella tai suklaamakeisilla. Itse olisin käyttänyt tässä kahvipapumakeisia, mutta niitä ei taida edes saada mistään enää. Jos sinulla vinkki mistä niitä vielä saa, niin kerro! 2 tl liivatejauhetta tai 2 liivatelehteä 75 ml espressoa tai erittäin vahvaa kahvijuomaa 2 keltuaista 2 valkuaista 40 ml sokeria 125 ml kuohukermaa Jos käytät liivatejauhetta sirottele se kylmän kahvin pinnalle ja anna turvota pari minuuttia. Kuumenna seosta esimerkiksi mikrossa hetki, kunnes liivate liukenee.

espresso foodlover.fi Jälkiruoka Kahvi kahvimousse leivonta Makeat mousse ruoka

Lue koko juttu täältä »

KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »