Parhaat Ruokablogit

KULINAARI

Helppo vadelmamoussekakku hillonjämistä

4 Heinäkuu 2022

Jääkaappiin piti raivata tilaa käyden samalla läpi mitä kaikkea sinne oli kertynyt. Hillopurkit unohtuvat helposti kaapin perälle ja inventaariossa löytyi pari eri purkkia vadelmahilloa. Samoin kahvijäätelön jäljiltä oli avattu purkki Millac Ruoka & Vispiä, joka piti käyttää pois. Näistä syntyi sitten superherkullinen vadelmamoussekakku! Perusreseptiä voi helposti muokata käyttämällä omasta kaapista löytyviä hilloja tai soseita.

Jälkiruoka juustokakku Kakku keksi leivonta liivate mascarpone Millac Gold 33 moussekakku vadelma Oreo-keksi

Lue koko juttu täältä »

KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »