KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien
1 KULINAARI
Ruokaisa pekoninen kana-parsakaalisalaatti
3 Heinäkuu 2022
Viikko ennen kesälomaa on ollut aika helteinen ja viikonloppuna oli jo aika tukalat oltavat. Oli siis mainio hetki valmistaa kesän herkullisimpaan kahvihetkeen helppo kahvijäätelö, joka syntyy ilman jäätelökonetta vain kolmesta raaka-aineesta. Olen ollut pikkulapsesta saakka aikamoinen kahvikissa, joten kahvi on maistunut myös jäätelömakuna. Tässä reseptissä käytin Nescafé Kulta 2 g pikakahvi-annospusseja, joilla saa sopivan jäätelömassaan sopivan täyteläisen kahviaromin. Kahvijuomaa ei kannata käyttää jäätelön valmistukseen, koska silloin massaan tulee vettä ja jäätelöstä tulee kiteistä.
KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien