KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien
1 KULINAARI
Sadepäivän helppo focaccia oliiveilla ja rosmariinilla
23 Toukokuu 2019
Nämä gluteenittomat ja vegaaniset rieskat on helppo valmista vaikka iltateen kanssa tarjottavaksi. Rieskojen päällä maistuvat erilaiset omatekoiset levitteet. Tässä reseptissä kokeilin myös ensimmäistä kertaa kikhernejauhoja (gram-jauhot), jotka ovat oivallinen kananmunan korvaaja sidosaineena vegaanisissa leivonnaisissa sekä ruoanlaitossa. Kokeile vaikka kasvispihveissä tai valmista munatonta munakasta. 6 dl perunasosetta 1 dl vettä 2,5 gluteenitonta jauhoseosta 1 dl kikhernejauhoa 1 tl psylliumia 1,5 tl Maldon-merisuolahiutaleita hienonnettuina 1-2 rkl kasviöljyä Lämmitä uuni 250 asteeseen.
KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien