KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien
1 KULINAARI
Parhaan risoton salaisuus ja täydellinen sitruuna-tillirisotto
15 Maaliskuu 2019
Kaikki tuntevat Trio-jäätelön – tai niin kuin se alunperin tunnetaan maailmalla, Neapolitan tai harlequin-jäätelö. Kolmesta eri värisestä ja -makuisesta jäätelöstä tehty herkku lienee saanut nimensä 1800-luvulla napolilaisten siirtolaisten mukaan. Italialaiset olivat jäädytettyjen jälkiruokien mestareita ja kolmen jäätelön kombo symboloi alunperin Italian lippua, hieman samaan tapaan kuin insalata caprese. Free photo 8124966 © Sters - Dreamstime.com Suklaa, vanilja ja mansikka vakiintuivat kuitenkin neapolitanin tunnusomaiseksi makutrioksi, koska ne olivat tuolloin amerikkalaisten suosikkijäätelömaut.
KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien