KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien
23 Maaliskuu 2019
Viime vuoden lopulla herkuteltiin unelmatortulla ja nyt halusin hieman muokata tuttua ohjetta, maustaa sen kahvilla ja muotoilla kahvihetken helpoiksi leivoksiksi. Suklaa ja kahvi kun ovat täydellinen makupari. Kokeile myös superherkullinen merisuola-espressobrownie. 4 kananmunaa 2 dl sokeria 1 dl perunajauhoja 2 tl leivinjauhetta 5 rkl 100% kaakaojauhetta 1 tl pikakahvijauhetta tilkka vettä kahvivoikreemi: 450 g voita huoneenlämpöisenä 4,5 dl tomusokeria 2 tl vaniljauutetta 1 iso kananmuna 2 tl pikakahvijauhetta tilkka vettä koristeluun: tomusokeria tai kaakaojauhetta kahvipapuja tai -makeisia Uuninlämpö 225-250 astetta Sekoita pohjaan varten keskenään perunajauhot, leivin- ja kaakaojauhe. Vaahdota munat ja sokeri kuohkeaksi vaaleaksi...
KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien