KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien
1 KULINAARI
Vitello tonnato on italialaisklassikko Piemontesta
1 Huhtikuu 2019
Parisen viikkoa sitten sain kunnian osallistua Anni Paakkunaisen Annin Uunissa -esikoiskirjan julkkareihin. Ja koska kyseessä on yksi Suomen suosituimmista leivontablogeista, oli tarjoilukin tietysti sen mukaista. Hyvin Annin näköistä, kotoista, herkkää ja kaunista sekä myös makumaailmaltaan selkeää ja helposti lähestyttävää. Se oli ehdottomasti julkkarikakuista oma suosikkini. Annin leivontakirja kuuluu niihin, joihin haluaa tarttua yhä uudelleen.
KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien