KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien
1 KULINAARI
Sillitartar tuoresillistä ja Tukkutorin Kalan Kallen parhaat kalankäsittelyvinkit
6 Huhtikuu 2019
Jokunen viikko sitten kirjoittelin teille nopeaan valmistuvasta ja helposti muunneltavasta soodaleivästä ja lupailin myös reseptikokeilujen jatkuvan. Joten tässä sitä nyt ollaan. Tästä tuli samalla eräänlainen "mitä kaapista löytyy" -leipä, sillä hyödynsin taikinaan kaurahiutaleiden sekä jauhopussien jämiä. Samoin kokeilin hapanmaitotuotteiden sijaan nesteenä kaurajogurttia, joka toimikin tässä erittäin hyvin. Oli sen verran mielenkiintoinen tuote, että tulen varmasti kokeilemaan sitä jatkossakin erinäisissä yhteyksissä.
KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien