KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien
1 KULINAARI
Keväisen raikas sitruuna-mascarponekakku, myös gluteenittomana
28 Maaliskuu 2019
Maailman paras risotto on blogini kaikkein luetuin resepti, eikä syyttä. Onhan se paras tapa saada joka kerta täydellinen, kermaisen pehmeä risotto, joka nautitaan jopa mieluummin lusikalla kuin haarukalla. Tärkeintä onnistumisen kannalta ovat hyvä, laadukas risottoriisi – arborio tai carnaroli ja alle puoli tuntia keskittymistä tekemiseen. Ei kovin paljon vaadittu. Kun perusrisoton tekee tämän varsin yksinkertaisen reseptin mukaan, voi sitä maustamalla muokata loputtomasti.
KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien