KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien
1 KULINAARI
Kermaisen herkullinen Bellmanin pyttipannu
14 Joulukuu 2021
Kala eri muodoissaan kuuluu suomalaisiin juhlapöytiin. Oli kyseessä sitten juhannuksen tai joulun noutopöytä, silliä löytyy ainakin yhtä sorttia. Mutta kaikille ei silli maistu ja silloin voi esimerkiksi lohesta valmistaa vastaavantyyppisen herkun pohjana gin ja mausteet. Koska olen laadukkaan ginin suuri ystävä, valitsin sen makumaailman pohjaksi ja sitä tukemaan katajanmarjaa, maustepippuria, fenkolia, kaffirlimettiä ja hivenen sitruunaa. Raikas makuyhdistelmä joka toimii niin kesällä kuin talvellakin.
KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien