KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien
1 KULINAARI
Nakkistroganoff kääntyy vaivatta kasvisruoaksi
26 Joulukuu 2021
Pyttipannu on osa ruotsalaista ja suomalaista ruokaperinnettä. Perinteiseen pyttipannuun kuuluu kuutioitua perunaa, sipulia sekä kuutioitua lihaa tai makkaraa, jotka paistetaan runsaassa rasvassa. Mukaan saatetaan lisätä myös kermaa sekä laittaa annoksen päälle paistettu kananmuna. Pyttipannun lisukkeena tarjoillaan perinteisesti etikkapunajuuria sekä -kurkkuja. Pyttipannu on käännös ruotsinkielisestä nimestä pytt i panna, joka tarkoittaa pieniä paloja pannussa.
KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien