Parhaat Ruokablogit

KULINAARI

Ensimmäinen Levain hapanjuurileipäni

28 Tammikuu 2020

Sain pitkästä aikaa itsestäni irti tehdä hapanjuurileipää ja tällä kerralla sain jopa juuren onnistumaan todella hyvin. Pari vuotta kesällä sitten oli kämpässä aivan liian lämmintä ja juuri homehtui piloille. Talvisin taas on usein liian viileää, jotta saisi juuren edes käyntiin. Se on tätä vanhan kivitalon elämää. Olen monesti ratkaissut lämpötilaongelman nostattamalla leivonnaiset uunissa, jossa on pelkästään valo päällä ja luukku kiinni.

foodlover.fi hapanjuuri leipä leivonta Levain Nosto ruoka luomuruisjauho luomuvehnäjauho vehnäjuuri

Lue koko juttu täältä »

KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »