KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien
1 KULINAARI
Tarjoile ystävälle villimpi aamiaishetki
2 Helmikuu 2020
Olen aiemminkin leiponut briossisämpylöitä, mutta olen kokenut reseptit hieman vaikeaksi. Siksi ajattelin kokeilla kaupassa käteen osuneita Hungry Chef -vaaleita sämpyläjauhoja, jotka ovat erittäin hienoa ranskalaistyyppistä vehnäjauhoa. Briossien lisäksi sopivat esimerkiksi patonkeihin, sämpylöihin ja hapanjuurileipään, jota olenkin päässyt taannoin onnistuneesti kokeilemaan. Verrattuna aiemmin leipomiini briossehin, näistä tuli aivan jumalaisen kuohkeita ja keveitä. Tein samasta taikinaerästä muutamat sämpylät ja yhden aamiaisvuokaleivän.
KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien